Biologika eshop
																	Hraška pikantná, na obaľovanie, 250g
										
											
												2,30€
												
													s DPH
												
																					
									
									
Hrašku môžeme úspešne použiť na obaľovanie zeleniny ako napr. karfiol, brokolica, zeler, cukina, kaleráb, a nakoľko cesto z Hrašky nesteká, môžeme obaľovať aj zeleninu, ktorá sa bežne neobaľuje, napr. mrkva, petržlen, cibuľa, kapusta. Používa sa k obaľovaniu rastlinných koncentrátov, húb, syrov a pod. Z celého 250 g balenia Hrašky pripravíme cca 8 porcií. 
Tiež je vhodná pri príprave základov omáčok a pomazánok, na zahustenie polievok a k príprave zápražok atď.Konvenčná kvalita. Bez lepku.
Zloženie:hrach, zmes bezlepkových obilnín (kukurica, ryža, pšeno), sójová omáčka, cesnak, zmes korenia
- neobsahuje lepok, cholesterol, živočíšne zložky a iné prídavné látky
| Bez lepku | Áno | 
| Priemerné výživové hodnoty na 100g (ml) výrobku: | |
| energia: | |
| tuky: | |
| z toho nasýtené: | |
| sacharidy: | |
| z toho cukor: | |
| bielkoviny: | |
| vláknina: | |
| soľ: |