Biologika eshop
Hraška pikantná, na obaľovanie, 250g
2,30€
s DPH
Hrašku môžeme úspešne použiť na obaľovanie zeleniny ako napr. karfiol, brokolica, zeler, cukina, kaleráb, a nakoľko cesto z Hrašky nesteká, môžeme obaľovať aj zeleninu, ktorá sa bežne neobaľuje, napr. mrkva, petržlen, cibuľa, kapusta. Používa sa k obaľovaniu rastlinných koncentrátov, húb, syrov a pod. Z celého 250 g balenia Hrašky pripravíme cca 8 porcií.
Tiež je vhodná pri príprave základov omáčok a pomazánok, na zahustenie polievok a k príprave zápražok atď.Konvenčná kvalita. Bez lepku.
Zloženie:hrach, zmes bezlepkových obilnín (kukurica, ryža, pšeno), sójová omáčka, cesnak, zmes korenia
- neobsahuje lepok, cholesterol, živočíšne zložky a iné prídavné látky
Bez lepku | Áno |
Priemerné výživové hodnoty na 100g (ml) výrobku: | |
energia: | |
tuky: | |
z toho nasýtené: | |
sacharidy: | |
z toho cukor: | |
bielkoviny: | |
vláknina: | |
soľ: |